About

Yacht Delivery

Erfarna seglare - Leveranser med omtanke

1989 arbetade jag på Limhamns Skeppshandel i Malmö. En dag kom en kund in och frågade om vi visste någon som ville segla hem en båt från Västindien till Sverige. Att segla på oceanerna var en dröm jag haft sedan den första Whitbread 1979. Hela 24 timmars betänketid fick jag, jag sov inte mycket den natten. En vecka senare satt jag nere på Antigua och tittade ut över English Harbour. Båten var en Ballad som seglats över av två bröder året innan. Sedan den dagen så var det leveranser med jämna mellanrum men aldrig i någon uttalad företagsform.

 

 

 

 

 

 

 

Vi som arbetar som skeppare har gedigen praktisk erfarenhet samt minst behörighet FB8. De flesta av oss har även RYA Yachtmaster eller IYT Master of Yachts. Vi har erfarenhet av allt från oceansegling till transporter mellan Stockholm-Båstad.

 

2006 beslutade jag mig för att starta det som idag är Swedish YachtDelivery och börja marknadsföra leveransseglingar.

Henrik de Vries, RYA Yachtmaster Sail/Power

Tel +46 (0)766-453 000

henrik @yachtdelivery.se

 

Richard Gradin, Master of Yachts, Unlimited

+46 (0)709-602 999

richard@yachtdelivery.se

 

Niklas Nyström,

FB VIII

 

Tudor Barnard,

RYA Yachtmaster Sail

Vi samarbetar med andra proffs både i Sverige och utomlands. Allt från utbildningar till service. Hittar du dom inte här så kontakta oss för ytterligare tips. sales@yachtdelivery.se

Nautic Yacht

SAFENAUTIC.se är en svensk återförsäljare av säkerhet för utombordare.

 

Läs mer här!

YachtSchool.se är sveriges SYDLIGASTE båtskola. Vill du lära dig segla? Åka vattenskidor eller wakeboard? Kanske har du ett barn som är båtintresserad?

 

Läs mer här!

Henrik de Vries, RYA Yachtmaster Sail/Power,

Tel +46 (0)766-453 000 henrik@yachtdelivery.se